3voor12 Gelderland

Crowdfundingsactie Mummy's a Tree voor cd opnames in Berlijn

Band start campagne via platform VoordeKunst

David Bowie, Nick Cave en Depeche Mode deden het: een plaat opnemen in Berlijn. En dat is nu ook het doel van Mummy’s a Tree. Bandleden Stefan van den Berg, Rick Weren en Imre Elzer zit momenteel in een zeer productieve periode, waaruit een Europese, eclectische alt-popplaat getiteld Spring Is Coming voortkomt. Om het album te maken is jouw hulp nodig. De band wil het album namelijk opnemen in Berlijn.

In 2017 stond de band in het voorprogramma van de Duitse band Sea + Air en sprak met bandlid Daniel Benjamin. Daniel werd enthousiast van de muziek van Mummy’s a Tree en begin maart 2020 gaat hij het nieuwe album produceren in Berlijn, samen met de uit New York afkomstige Gordon Raphael (producer van o.a. The Strokes).

Er is geld gespaard en subsidie aangevraagd, maar het resterende geld voor pre-productie, studio, gages van het producers team, opnemen, mixen, masteren, een week verblijf in Berlijn, vormgeving en persen van de cd vraagt de band aan het publiek met een crowdfundingsactie via het platform Voordekunst. De actie loopt nog tot en met 31 december 2019. Een crowdfundingsactie kan uiteraard niet zonder interessante tegenprestaties natuurlijk. Wat dacht je van een workshop waarin je de geheime Mummy's a tree-akkoorden leert van Stefan himself of een pannenkoekenparty bij je thuis? Check de actie via Voordekunst voor meer informatie en de overige tegenprestaties. Voor meer informatie over Mummy's a Tree: volg de band op Facebookinstagram of website: www.mummysatree.com

De cd presentatie staat in september 2020 gepland.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12