3voor12 Gelderland

Inschrijving Nieuwe Electronische Waar 2020 nog 10 dagen geopend

Kans op o.a. een release, netwerk en een jaar persoonlijke begeleiding

Nieuwe Electronische Waar (NEW) is het platform van Productiehuis De Nieuwe Oost om nieuw dance-talent te spotten en tot ontwikkeling te brengen. Inschrijvingen voor NEW 2020 zijn geopend tot en met 28 november 2019.

Producers uit Oost-Nederland kunnen hun beste track opsturen naar het belangrijkste talentontwikkelingsproject voor elektronische muziek van Oost-Nederland. Nadat de inschrijving gesloten wordt, zal een vakjury – bestaande uit o.a. programmeurs, labelbazen en producers – zich buigen over de inzendingen waaruit een selectie van 10 tracks gemaakt wordt. De uiteindelijke deelnemers kunnen zich opmaken voor een jaar intensieve begeleiding op het gebied van produceren, maar ook het werken aan live-shows en de zakelijke kant van het muzikantenbestaan.

Inschrijven
Inschrijven voor de NEW selectie kan t/m 28 november via www.nieuweelectronischewaar.nl. De definitieve uitslag volgt begin februari.

Partners
Nieuwe Electronische Waar is een samenwerking van Doornroosje (Nijmegen, Gelderland), het Burgerweeshuis (Deventer, Overijssel) en productiehuis Oost- Nederland/De Nieuwe Oost (Gelderland en Overijssel) en verschillende partners uit oost Nederland.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12