3voor12 Noord-Holland

'Frisse Duyck' in de alternatieve muziekscene

The Spvrk, The Positives en Downton District

Live kennis maken met de nieuwste namen uit de Nederlandse muziekscene kan bij Frisse Duyck. Poppodium Duycker duikelt voor deze avond nieuw talent op van eigen bodem. Op donderdag 28 maart om 19.30 uur kun je dit keer genieten van drie jonge en energieke rockbands. 

Driekoppige poppunk band The Spvrk (spreek uit als: The Spark) maakt pakkende songs met sterke melodieën. De emoteksten zijn verpakt in een toegankelijk geluid en radiovriendelijke zang. Je kunt ze kennen van hun meest recente singles 'Too Far Gone' en 'Where I Want To Be' die op 3FM gedraaid werden. 

Indieband The Positives maakt powerpop met een scheutje emo en een punkattitude. De drie mannen hebben een tomeloze energie. Hun muziek is een fijne mix van meezingnummers, pakkende hooks en teksten die recht uit het hart komen. Hun eerste onafhankelijke tour hebben zij achter de rug in 2018. De nieuwste single 'Foreigner' is online te beluisteren.

Ook de punkrockers van Downton District brengen een flinke lading pit met zich mee. Bereid je voor op driftige drums, scherpe riffs en grove, schunnige teksten. De inspiratiebronnen van de band zijn Green Day, Blink 182 en Sum 41. Nadat het nummer 'Anti-Social Syndrome' van hun debuutalbum uit 2018 gebruikt werd op een bekend YouTube-kanaal kreeg de band een internationaal publiek.

Frisse Duyck biedt maandelijks een podium aan nieuwe artiesten. Kijk hier voor meer informatie. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12