DTRH17: Ronnie Flex bouwt het allerkleinste/mooiste feestje

Streamingkoning met sneuveldrang op de boot

Verrassing! Staat daar opeens streamingkoning Ronnie Flex op de Wilde Haren-boot. Het is al het hele weekend het hipste feestje van Down The Rabbit Hole, gehost door Jiggy Djé en met een heel blik aan bekende namen. Ronnie is de grootste van het stel, en doet vandaag waarschijnlijk z'n allerkleinste show van het jaar. Reden te over om excited te zijn, zou je zeggen.

Maar Ronnie merkt het zelf ook wel, hoor, hoe stijfjes het publiek is wanneer hij opkost met z'n 'Chamos'-remix (breng die nou eindelijk eens uit, man!). 'Ik was even bang dat het stiff zou blijven', zegt-ie twintig minuten later met een dikke zweterige grijns. Dan heeft hij de dronken gasten en piepjonge meisjes op de boot al twee keer uit elkaar getrokken voor een giga-circlepit tijdens 'Nooit Meer Slapen'. Hij laat zelfs de grootste haters keihard op en neer springen op het 'Allermooiste Feestje' en ultieme banger 'In Een Jet, en alle billen op de boot wellustig heen en weer zwieren met 'Energie'.

Sowieso is het leuk om 'm weer eens met dj te zien na die band-tour. Die band gaf Ronnie een subtielere Surinaamse vibe, nu heeft hij weer eens ouderwets sneuveldrang. Hij doet zelfs 'Hausa Wausa' en een heeeeel kort stukje 'Dat Doen We Niet Meer', en springt als een malloot op en neer op een scheurende Boaz-gabberbeat. Maar het blijft een lieve jongen. Zijn laatste woorden voordat hij na een krappe veertig minuten kleddernat van het podium springt? 'Doe je best op school, en laat insecten met rust!' Cute.

HET MOMENT:
'Als ik later 45 ben, over 20 jaar?.. En ik zie spange chickies die dan ook 45 zijn? Die zeg ik dan: ken je me nog van deze pokoe?' Verdomd, je ziet het nog voor je ook: Ronell, een man van middelbare leeftijd met een buikje die je olijke oom zou kunnen zijn, die er nog eens een bulderende lach uit gooit op de tijd dat we met z'n allen ja zeiden tegen mdma.

Check het DTRH17 dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12