3voor12 Noord-Holland

Vierde en laatste voorronde Rob Acda Award

Opnieuw jury- en publieksfavoriet naar finale

De vierde en laatste voorronde van de Rob Acda Award vindt plaats op vrijdag 22 februari in het Patronaat. Opnieuw kiezen de jury en het publiek ieder hun favoriete kandidaat voor de finale. De prijs: optredens op Bevrijdingspop, Young Art Festival, Haerlemsche Helden Festival, opnames in een professionele studio en meer.

De deelnemers zijn:

Het driekoppige Ellij. Zij weten met gitaar, keyboard en bas een experimentele sound voort te brengen. De eerste debuutalbum single Baby Lion is psychedelisch met invloeden uit de Afrikaanse natuur.

Pop-rock band Reino, eveneens een trio. Zij brengen een combi van dance en punk, met als resultaat dansbare, alternatieve nummers. Een feestje dus, met de volumeknop op z’n hoogst. De eerste EP van het drietal verschijnt in maart.

Alt-rock formatie MELATONIN. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, maakt dit viertal geen slaperige muziek: verwacht een gelaagde sound met pakkende refreinen.

Rapper Neavysoldier. Hij timmert al ruim vijf jaar aan de weg met zijn Nederlandstalige hiphop. Online deelt hij regelmatig zijn nummers of freestyles.

En last but not least: de winnaar van de Flinty’s Trofee Counter-Sound. Het wordt gegarandeerd pitten op het harde tempo van deze trashpunk band. Spuwende Nederlandse teksten op raggende gitaren.

Wie van hen wint de vierde finaleplek? Maak het vrijdag de 22e mee in het Patronaat! Kijk hier voor meer informatie en voor de publiekspoll.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12