Kijk terug: Ronnie Flex & Deuxperience Band live op Pinkpop 2018

Ronnie omarmt ook de grootste haters

Heb jij onze adventskalender al ontdekt? In december geeft 3voor12 heel veel fijne cadeautjes: de beste concertopnames uit het archief van 2018 komen nog eens online! Klik hier voor shows van onder andere Editors, De Staat, Arctic Monkeys en Sevdaliza. 

Vandaag geven we je the gift that keeps on giving: Ronnie Flex. R&B-prins of trap god, in heupwieg-, huil- of hardgaan-modus: Ronnie kan het allemaal. Dit jaar zagen we zijn live show met de piekfijne Deuxperience Band een nieuw hoogtepunt bereiken op Pinkpop: een van zijn beste shows ooit én een van de leukste shows van het festival. 

Er zijn maar weinig hiphopacts die zo’n sterke band achter zich hebben, en Ronnie zelf is de supersympathieke ster van de show. Zelfs de mensen die een hekel aan hem hebben – en die zijn er zeker! – weet hij in te pakken met een topcover van nota bene Bløf. ‘Omarm me,’ zingt Ronnie, en dat doen we maar al te graag.

Nu kun je de show op je gemak terugkijken – maar schrik niet als je ineens zin krijgt om uit je stoel te springen om een dansje te doen. Lees ook de recensie van de show

Kijk nog veel meer festivalopnames op ons YouTube-kanaal en check de shows van o.a. Arctic Monkeys, Sevdaliza en Denzel Curry op onze adventskalender.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12