3voor12 Gelderland

Tour de Machine in Luxor Live woensdag 31 oktober

Gratis gastcollege van Niels Aalberts en Atze de Vrieze (VPRO)

Niels Aalberts en Atze de Vrieze maken al jaren onderdeel uit van de top van de Nederlandse muziekjournalistiek en – marketing. Voor de VPRO maken ze een tweewekelijkse podcast genaamd De Machine, waarmee ze de ontwikkelingen in de muziekindustrie op het gebied van technologie, platenlabels, marketing, media, festivals en dergelijke nauwgezet volgen.

Met Tour de Machine gaan ze het land in om vragen te beantwoorden van muziekstudenten. Samen met ArtEZ Jazz & Pop haalt Luxor Live dit duo ook naar Arnhem, waar muzikanten gratis alle tips & tricks kunnen krijgen van twee experts in hun vakgebied.

Niels Aalberts
Niels Aalberts werkte ooit als A&R-manager bij platenlabels als Play It Again Sam en Universal, schreef de invloedrijke weblog Eerste Hulp Bij Plaatopnamen, heeft als manager van Kyteman grote successen gekend en was als marketeer bij boekingsbureau Friendly Fire onder meer verantwoordelijk voor festival Best Kept Secret voordat hij in 2016 hoofdredacteur werd bij VPRO’s 3voor12.

Atze de Vrieze
Atze de Vrieze werkt sinds 2006 als redacteur bij 3voor12 en is in die hoedanigheid uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende muziekjournalisten van het land. Hij won in 2014 de Pop Media Prijs en staat erom bekend dat hij zijn scherpe mening zelden voor zichzelf houdt.

Tour de Machine: woensdag 31 oktober 2018
Open 09:00 uur, start 09:30 uur. Luxor Live Arnhem

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12