3voor12 Rotterdam

De finales van de Grote Prijs van Rotterdam 2018 zijn dit weekend!

Vrijdag categorie bands in Worm, zaterdag hiphop en electronics in Bird en zondag singer-songwriters in Theater Rotterdam(Schouwburg)

Dit jaar zijn alle finales van de Grote Prijs van Rotterdam in hetzelfde weekend. Vrijdag 21 september is de finale in de categorie bands. Zaterdag 22 september is de finale in de categorie hiphop en de finale in de categorie electronics in BIRD. Zondag 23 september is de finale in de categorie singer-songwriter in Theater Rotterdam (locatie Schouwburg).

Voor de finale in de categorie bands heeft finalist MASSA op het laatste moment moeten afzeggen. St. Solaire, winnaar in 2017, vervangt ze. In Worm spelen: Bourbon Avenue met een mix van rock en soul. Dit jaar hebben ze gespeeld op North Sea Jazz en spelen ze 17 shows met de Popronde dit najaar. Djocy Santos brengt je in Kaapverdische sferen. Eerder dit jaar stonden ze op Sodade Festival. Sinds de selectie voor de finale van Laura Jorinde is dit de verrassing van de selecie. Een interessante mix van elektronische muziek, grote drums, piano-arrangementen en een mooie stem. Jibber Jabber & the Jams sluit Worm af van de finalisten. Garage Surf met een flinke scheut rock'n'roll. Catchy refreintjes, lekkere riffs Met een mooi doel: 'Iedereen wilt op Lowlands spelen. Ik wil gewoon vijf platen in een jaar uitbrengen.' uit het interview met Jibber Jabber & The Jams  

Op zaterdag in BIRD staan: DjescoGrimmJosimar GomesK.I.M.M.I.E.D  en Mopperatchi in de hiphop finale

Op dezelfde avond zijn de producers in de categorie Electronics een uur bezig met een samplekit om een nummer te maken. In de finale staan: Dread PittHighrfreeqncs , Lilø , Low Gain Antenna en Victor Metske. 

Op zondag in Theater Rotterdam staan de singers-songwriters: Brian Murphy Darren Gardner , Dax , KEES en WARD.

Meer informatie over de finales vind je hier: 

http://groteprijsrotterdam.popunie.nl/

 

   

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12