3voor12 Gelderland

4df19: Dino Kids

Prima opwarmer laatste avond Valkhof Festival

Nog maar een paar weken geleden had Dino Kids een speciale releaseparty in Focus filmtheater in thuisstad Arnhem ter ere van hun eerste album Television. Toen speelde het viertal een totaal verduisterde filmzaal met hypnotiserende visuals op het grote scherm. Nu mag de band van Pim Walter als laatste deze Vierdaagseweek optreden op het 3voor12 Gelderland presenteert podium Entree.

Er is veel volk op afgekomen en daar is de band zichtbaar blij mee. De soundtrack- en surfband is volledig instrumentaal, hoewel Walter naast bas ook de nodige samples toevoegt aan de sound. Op gitaar schikt Jelle Haagsma (Jellephant) zich in de dienende rol die hem goed past. Mischa Hager (ook gitaar) en drummer Fabian Kraal completeren het kwartet. Hun surfrock blijft ook zonder de visuals prima overeind en Dino Kids is daarmee een hele fijne opwarmer voor de laatste avond van het Valkhof Festival.

Wie: Dino Kids
Waar: Valkhof Festival, Entree-podium
Wanneer: Vrijdag19 juli, 18.15 - 19.00 

3voor12 Gelderland doet dit jaar weer uitgebreid verslag van de Vierdaagsefeesten. Volg het dossier voor de laatste tips, recensies, foto's en andere relevante artikelen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12