steun 3voor12
3voor12 Gelderland

#4df18: Alles aan optreden Cannibale is vreselijk sympathiek

Frans vijftal is definitie van 'dikke prima'

Dagopener Cannibale krijgt alvast de sympathiciteitsprijs van de maandag. Kijk nou: alle vijf in een straal van hooguit vijf meter van elkaar op het podium, de blikken continu op elkaar gericht, geen woord over de kersverse wereldtitel. Naar verluidt stonden ze voor het optreden minutenlang knuffelend achter het podium. De veertigplussers begonnen pas twee jaar terug, na jaren in allerlei bands te hebben gespeeld, het psychedelische cumbiaproject Cannibale.

Die term 'psychedelische cumbia' uit de bandbio is wel erg chic voor een dansbare indie-act met tropische ritmes en een Pink Floyd-orgeltje, maar soit. Hartstikke ongevaarlijk trouwens, deze kannibalen. Het wordt ook nergens echt spannend, maar de liedjes zijn precies toegankelijk genoeg voor zo'n openingsshow op maandagavond. Indiehitje 'Hidden Wealth' kan zo op 3fm. Al met al is Cannibale de definitie van dikke prima.

HET MOMENT:
Tijdens 'Diabolic Prank' rijdt er plots een man in een rolstoel naar voren, tot aan het podium, om daar de meest sicke dansmoves te laten zien - zittend in zijn rolstoel, voor de duidelijkheid. Waarom is alles aan dit optreden toch zo vreselijk sympathiek?!

3voor12 Gelderland doet dit jaar weer uitgebreid verslag van de Vierdaagsefeesten. Volg het dossier voor de laatste tips, recensies, foto's en andere relevante artikelen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland