steun 3voor12
3voor12 Zeeland

Made in Belgium presenteert onder meer Coely en Faces on TV

Bergs indoorfestival met het beste van Belgische bodem

Voor het achtste jaar op rij organiseert Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom het Made In Belgium festival, een indoorfestival met het beste van Belgische bodem.

Headliner Coely is inmiddels een hiphop en soul artiest van formaat in België. Het punkduo Equal Idiots brengt ‘energieke rammelmuziek’ in de lijn van Ty Segall.

Jasper Maekelberg werkte in eerste instantie vooral aan producties van andere bands, waardoor zijn eigen project Faces on TV wat op een zijspoor raakte. In 2017 heeft Jasper de tijd genomen om aan zijn eigen debuut te werken, wat in de vorm van ‘Night Funeral’ begin dit jaar het daglicht zag. Het album bevat licht psychedelische arrangementen, dansende percussie en ‘prariebeats voor urban indians’.

Aanstormende talenten krijgen een plek op het tweede podium. Jan Verstraeten was tot voor kort bekend onder de naam Charlie Jones’ Big Band. Moonboat is de band van muzikale alleskunner Michael Lamiroy. Deze muzikant is ook onderdeel van de bands School is Cool en Tin Fingers.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Zeeland