steun 3voor12
3voor12 Breda

Popronde Breda 2018 Abdomen, Sheila And The Kit en Van Common op het 3voor12/Breda podium!

Zien we je 15 november in Mezz?

Na door 36 steden in alle uithoeken van Nederland te zijn getrokken, komt Popronde Nederland op donderdag 15 november 2018 ook weer langs Breda. Gratis optredens van de beste opkomende Nederlandse acts. Vandaag maakte Popronde Breda samen met Mezz en 3voor12/Breda bekend dat het 3voor12 podium dit jaar in Mezz Kleine Zaal is. We hebben mooie acts voor je uitgezocht!

22:30 uur Van Common
Dit is het geesteskind van singer-/songwriter en multi-instrumentalist Sebastiaan van Ravenhorst. Doe-het-zelf is zijn motto: als een ware kluizenaar trok de 23-jarige Amsterdammer zich terug in een strandhuisje in Zeeland. Het resultaat is een droomachtige EP waarvan de debuut single ‘This Afternoon’ internationaal met warmte is ontvangen.

23:45 uur Sheila and the Kit
Flirten met geluiden uit de jaren 80 terwijl ze een moderne uitstraling behouden. Ontworpen om onweerstaanbaar te zijn op de dansvloer. Hun muziek zal je klaar maken voor het zomerse festivalseizoen, op elk moment. Opvallende vrouwelijke zanglijnen over motorische synths en drums; Whitney Houston ontmoet Hot Chip!

01:00 uur Abdomen
Drie eigenzinnige Friezen waarbij je kunt denken aan punk, garage en grunge: noem het zoals je wilt. Genres zijn niet belangrijk, oordoppen wel. De band speelde op Eurosonic, deden shows in Engeland en Noorwegen en waren support van bijvoorbeeld Ex-Cult en Bad Breeding. Je zag ze wellicht ook al op Surf & Turf Outdoor dit jaar. Het in Leeds bij Matt Peel (Pulled Apart By Horses, Eagulls) opgenomen debuutalbum is op 14 september uitgebracht via Geertruida.

Voor meer info, check het Facebook event! De officiële after party is na Abdomen, ook in Mezz. Bekijk ook meteen een overzicht van alle Popronde Breda optredens.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Breda