Veronica van Hoogdalem wint de Pop Media Prijs

Radio-, tv- en podcastmaker gelauwerd in Groningen

Tv-presentator, radiomaker en podcasthost Veronica van Hoogdalem heeft in Groningen de Pop Media Prijs gewonnen. De belangrijkste prijs voor muziekmedia in Nederland wordt elk jaar uitgereikt tijdens de ESNS-conferentie. Fotograaf Paul Bergen en rapper/schrijver en tegenwoordig ook podcastmaker Hef waren de andere genomineerden. Veronica van Hoogdalem werd VJ bij TMF, opende een nieuw boek met de Woordenschat podcast voor Spotify. Momenteel maakt ze voor Omroep Zwart het tv-programma Podium Zwart en het 3FM-programma Wat Anders.

De jury roemde Van Hoogdalem als ‘een alleskunner die een dik decennium geleden bij TMF begon als presentator en sindsdien allerlei tv-programma’s maakte. Vooral de afgelopen paar jaar valt Veronica op als een integere muziekliefhebber die in staat is om in snappy soundbites nieuwe muziek te duiden voor een miljoenenpubliek. Daarnaast doet ze op verschillende platforms (tv, radio, podcasts) entertaining, ontroerende en inhoudelijke interviews met zowel gevestigde wereldsterren als artiesten die nog aan het begin van hun carrière staan.’

Eerdere winnaars waren onder meer fotografen Anton Corbijn en Rutger Geerling, journalisten Gijsbert Kamer en Tom Engelshoven, presentatoren als Rotjoch en Roosmarijn Reijmer en 3voor12’ers Atze de Vrieze en Timo Pisart.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12