steun 3voor12
3voor12 Friesland

#IDT19: Pop In De Tuin sil heve!

Eindelijk breekt de zon door voor publiek en organisatie

Eerste Pinksterdag gaat voor de organisatie van het nieuw opgezette festival In De Tuin de boekjes in als 'Dag 3: It Sil Heve'. Na twee dagen ellende met code oranje, harde windstoten en potentieel gevaarlijke situaties voor podiumbouwers en vrijwilligers, besloot de organisatie in overleg met de gemeente Rock In De Tuin en Dance In De Tuin niet door te laten gaan.

Op deze zondagochtend is er dan ook een zucht van verlichting als de zon door de wolken prikt, de wind is gaan liggen en het zowaar niet regent. Reken er maar op dat deze dag dubbel en dwars wordt gevierd met muziek, eten en een modderdansje hier en daar.

3VOOR12/Friesland prestenteert vandaag tijdens Pop In De Tuin drie Friese acts op de podia, namelijk SWEETGODANIMALS, JSSY en The Crooked. Kijk voor de tijden van aanvang op het blokkenschema. Het onlangs gepubliceerde interview met SWEETGODANIMALS lees je hier en log ook in op onze Instagram account, want die wordt vakkundig overgenomen door de mannen van The Crooked.

Voor iedereen die al twee dagen zit te popelen om richting het Thalenpark in Drachten te komen: Kom vooral vandaag en neem een poncho en paraplu mee, trek je kaplaarzen aan en duw een paar droge sokken in je tas.

En nog even voor de goede orde: het festival is GRATIS.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland