3voor12 Gelderland

Het Zusje van Debbie start livestream Radio Macaroni voor thuisblijvers

Elke week live vanuit het Honigcomplex in Nijmegen

De organisatoren van de Nijmeegse dansavond Het Zusje van Debbie starten in samenwerking met Ecolicht, Great Things en Stijn Audio een livestream met o.a. dj-sets, live-optredens en een talkshow over de meest uiteenlopende onderwerpen. Minimaal drie keer per week vindt er een liveuitzending plaats vanuit het Honigcomplex in Nijmegen.

Waarom Radio Macaroni?
'Nadat we onze eigen evenementen moesten annuleren, zijn we gaan kijken wat er op dit moment wél nog mogelijk is' zegt Moniek Klabbers (Club Goud en Oddstream). 'Doordat het sociale leven in de stad stil ligt en veel mensen uit de evenementensector thuiszitten is er opeens heel veel ruimte voor iets nieuws. Al vrij snel hebben we dan ook de handen ineen geslagen met een aantal vaste partners en samen hebben we Radio Macaroni in één week tijd tot leven gewekt.' 

Programma
Tijdens de uitzendingen worden diverse partijen uit de Nijmeegse evenementen-branche uitgenodigd om deel te nemen aan het programma. Aanstaande vrijdag 27 maart om 17:00 uur trapt het Zusje van Debbie af met haar eigen VrijMibo met Koko Kelly en de Broer van Debbie. Daarnaast zal The Tribe de zaterdagavond hosten, is er op de zondagmiddag een wekelijks terugkerende talkshow met oud-nachtburgemeester Angela Verkuijlen en is pop-duo Clean Pete op woensdag 1 april te gast.

Waar te zien?
De komende weken wordt er minimaal drie keer per week live uitgezonden vanuit het Honigcomplex. De uitzendingen zijn live te volgen via Radio Macaroni op Facebook en Instagram en daarna ook terug te kijken op YouTube

Safety First
Radio Macaroni houdt zich nadrukkelijk aan de richtlijnen die vanuit het RIVM en de overheid worden gegeven. Er is een eigen veiligheidsprotocol opgesteld waar ook alle programma-partners zich aan zullen houden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12