3voor12 Groningen

Zestien nieuwe namen voor Grasnapolsky 2019

OOST en LOFT hosten elk een nacht in fabriek De Toekomst

De organisatie van Grasnapolsky maakte onlangs weer zestien nieuwe namen bekend voor het winterfestival, dat dit jaar voor het eerst in fabriek De Toekomst te Scheemda plaatsvindt.

Op 8, 9 en 10 februari 2019 zullen RIMON, dj. flugvél og geimskip (IS), TheColorGrey (BE), BeraadGeslagen (BE), Jay-Way, Personal Trainer, TAPE TOY, BlackboxRed, Jaguar Jaguar (BE), Winterdagen, Lena Hessels, Laplander, Real Farmer en City Park hun opwachting maken in de voormalig strokartonfabriek. Daarnaast krijgen OOST en LOFT ieder een nacht een zaal toebedeeld om een onvergetelijk programma neer te zetten.

RIMON's mellow R&B-jams werken even helend als bezwerend en dat terwijl ze nog maar net de twintig aantikt. De IJslandse electro-avonturier dj. flugvél og geimskip neemt het Grasnapolsky publiek mee op een audiovisuele trip door de ruimte, en TheColorGrey combineert een jazzy hip-hopsound met frisse, stadse beats. Verder keert Winterdagen terug naar Grasnapolsky, wiens debuutalbum vol neo-klassieke composities in 2019 gepresenteerd wordt. Ook telt deze nieuwe collectie namen weer wat Gronings’ trots in de vorm van Real Farmer en krijgen de bezoekers oprechte hiphop voorgeschoteld door Jay-Way, één van de opvallende namen van de afgelopen Popronde.

Ook tijdens de late uurtjes is er nog voldoende te beleven op Grasnapolsky. Het programma in de fabriek gaat tot 03:00 uur door en de eerste twee hosts die voor een gedenkwaardig feest binnen de fabrieksmuren zullen zorgen zijn bekend. Zo komt OOST, het Groningse walhalla voor de house- en techno-liefhebber, voor een avond naar Scheemda. Ook wordt het festival door LOFT, de tweewekelijkse clubavond in Vera, getrakteerd op een avond vol dansbare tunes van over de hele wereld.

Eerder werden al 23 namen aangekondigd, waaonder die van Karel, ohslo en Meindert Talma. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12