3voor12 Rotterdam

Inschrijving Grote Prijs van Rotterdam verlengd tot 2 juni

Wie worden de opvolgers van band Bourbon Avenue, singer-songwriter WARD, rapper Djesco10 en producer HIGHRFREEQNCS?

Misschien sta jij volgend jaar op het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2020? Dat zou zomaar eens kunnen als je de Grote Prijs van Rotterdam wint!  Inschrijvingen sluiten op maandag voor Rotterdamse acts voor de Sena Performers Grote Prijs van Rotterdam 2019.

Naast dit optreden, kun je o.a. 1.000 euro prijzengeld winnen en krijgen alle finalisten coachingsgesprekken over hun stageplan, gages, social media etc. Als je in de finale staat, heb je sowieso een tof en goed betaald optreden te pakken! Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Meld je nu aan! http://bit.ly/GPR2019Inschrijven

De GPR is de door Popunie georganiseerde muziekcompetitie voor alle Rotterdamse Bands, Singer/Songwriters, Hiphop en Electronic acts. De inschrijving voor alle categorieën is van start gegaan en loopt tot en met 31 mei. De Hiphop-winnaar van vorig jaar, Djesco, won ook nog De Rotterdam Music Award ‘De Belofte’ (powered by Music Matters). Hiermee heeft hij een werkbudget van 10.000 euro gewonnen en is hij nu een professioneel coachingstraject ingegaan met onder andere Winne.

Afgelopen editie

Op vrijdag heeft Bourbon Avenue in Worm de categorie bands gewonnen. Op zaterdag was de finale voor hiphop en voor de producers in Bird. In de hiphop finale won Djesco. In de electronics finale heeft producer HIGHRFREEQNCS in één uur met een zelfde sample-pakket een nummer geproduceerd dat de jury het meest kon overtuigen. Op zondag heeft singer-songwriter Ward voor een zittend publiek in Theater Rotterdam (locatie Schouwburg) de juryprijs gewonnen. 

Lees hier meer: De winnaars van de Grote Prijs van Rotterdam 2018

Finales

De finales vinden plaats in één groot finaleweekend in september. Vrijdag 20 en zaterdag 21 september vinden de finales plaats. Binnenkort worden de finale locaties bekend gemaakt!

Denk hier aan!

Voor de inschrijving vragen ze 3 mp3’s (zelfgeschreven liedjes), een video van een recent live fragment (live optreden, uitzondering hierop is de categorie Electronics), een biografie en een promotiefoto (allen niet ouder dan 2 jaar). Dit kun je na het invullen delen via Drive 

Meer informatie vind je op de Website

Facebook

Instagram

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12