3voor12 Gelderland

26 uurs verjaardagsfestival ‘Luxor Love’ in september 2018

Luxor Live in Arnhem bestaat 10 jaar

Met een 26 uur durend festival verspreid over twee dagen - op zaterdag 8 en 9 september 2018 - viert het Arnhemse poppodium Luxor Live haar 10-jarig bestaan. ‘Het wordt een bonte culturele uitputtingsslag in alle hoeken en gaten van Luxor. 26 uur voor 026. De liefde van en voor onze bakermat staat centraal. We willen onze verjaardag met zoveel mogelijk Arnhemmers vieren’, aldus Stefan Rebergen, directeur van Luxor Live.

‘Onze activiteiten worden steeds diverser, we programmeren echt voor iedere Arnhemmer en dat ga je dan ook terugzien in ons verjaardagsfestival: van dance tot rock tot hiphop tot smartlap, het programma is zo bont als confetti’, aldus programmeur Shannon van der Werff. De organisatie brengt de eerste festivalacts in de loop van deze maand naar buiten.

Luxor Live opent haar deuren in september 2008 in het monumentale pand aan het Willemsplein. Een Art Déco bioscoop uit 1916 omgetoverd tot één van de laatste echte klassieke poppodia van Nederland. De organisatie van Luxor Live werkt veelvuldig samen met andere Arnhemse culturele organisaties. ‘We programmeren grote internationale acts in Musis Arnhem en ondersteunen popcentrum Jacobiberg op het gebied van talentontwikkeling’, aldus Stefan Rebergen.

Toegangskaarten voor het verjaardagsfestival ’10 jaar Luxor Love’ zijn uitsluitend verkrijgbaar aan de dagkassa op 8 en 9 september en kosten 10 euro.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12