3voor12 Rotterdam

Hoe val jij op in 2019 bij Popronde, qua promotie en bij een platenlabel als Suburban?

Laat je muziek horen en vraag op maandag 25 februari in Eurotrash United meer over de Popronde aan Chris Moorman en meer over promotie aan Alfred van Luttikhuizen van Suburban, Tusky, Kamikaze PR en John Coffey

Op maandag 25 februari kan je vragen stellen bij Meet The Pro van de Popunie. Het panel wordt geleid door Martijn Crama (manager van Tape Toy en heeft dat gedaan voor IX, Krach, Bells of Youth ea en schrijver van Basisbagage voor ambitieuze bands én managers).

De eerste vraag van Martijn is altijd: wat willen jullie vragen aan deze gasten? Aan de hand van de vragen uit de zaal, begint Martijn met de vragen die hem het interessants lijken. Denk aan onderwerpen als: de stappen die je doorloopt als beginnende artiest, promotietips, platformen voor talentontwikkeling als Popronde en hot topics die jij als act/manager in de gaten moet houden dit jaar komen aan bod.

Neem je beste track mee op USB en wie weet krijg je feedback van professionals.

Voor Meet The Pro sessie: 'Nieuwe ronde, nieuwe kansen' zijn dat:

- Chris Moorman verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en promo bij Popronde Nederland. Het grootste rondreizende muziekfestival trekt in het najaar door zo'n 40 steden. In het verleden hebben onder meer De Staat, Chef's Special, Jeangu Macrooy en Kensington mee gedaan voor ze bekend zijn geworden. Je kan je tot 1 maart hier aanmelden om dit najaar mee te doen met de popronde. Daarna kiezen de selectiecommissie en muziekpartners zo'n 140 acts. Handig om te weten of dit het juiste moment is om je in te schrijven en hoe je er het meeste uit haalt. Tips hoe je in de popronde komt van Jasper van Vugt

- Alfred van Luttikhuizen zullen sommige mensen kennen van Tusky en John Coffey. Suburban brengt platen uit die rocken. Van onder meer Peter Pan Speedrock, DeWolff, Navarone, Tony Clifton, X Raiders, St. Tropez en Monomyth.  Samen met Ronald Drayer heeft hij bij Kamikaze PR voor onder meer Ten Times A Million, DeWolff, Brutus, Death AlleyNavarone, Ghost en Sleaford Mods de promo verzorgd.

Hier kan je verslagen vinden van eerdere Meet The Pro's

Via dit aanmeldformulier kan je je opgeven! Kosten: 5 euro contant betalen

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12