3voor12 Leiden

Willow Mae neemt je mee op Liefdestour

Ondernemers regio Leiden en Katwijk gezocht

Willow Mae is een vrouw met een missie om de wereld een stukje mooier te maken. Ze wil mensen inspireren en begeleiden om een liefdevol leven, in al haar facetten, te realiseren. Daarom creëert zij samen met lokale ondernemers een muzikale beleving met een knus liefdesmarktje in Cultuurhuis de Paulus. Maak een reis langs muziek en spoken word, en producten en diensten die jou en je (liefdes)geluk voor ogen hebben. Aan het einde van de avond ga je naar huis met nieuwe inspiratie en moed, verbinding met jezelf, je eventuele partner en de andere mensen om je heen om de liefde in al haar vertoningen te laten bloeien.

Tijdens de Liefdestour speelt Willow Mae, samen met haar kwintet, de muziek van haar debuutalbum ‘Song Of Songs’ welke in 2019 op cd uitkwam en in 2020 digitaal en als bookazine verschijnt. Op ‘Song Of Songs’ neemt Willow Mae je mee in haar zoektocht en verlangen naar de ultieme liefde. Speciaal voor de Liefdestour brengt ze op 6 december een gloednieuwe single uit; een cover van ‘Love me now’ van John Legend.

Willow Mae wil graag lokale ondernemers uit de regio’s Leiden en Katwijk bij het evenement betrekken die een dienst of product aanbieden met een link naar de liefde. Maak je bijvoorbeeld sieraden, parfums, ben je (relatie)coach, mediator of trouwambtenaar? En wil je jezelf of jouw bedrijf profileren en kennis maken met nieuwe potentiele klanten in jouw regio of meerdere plekken in Nederland tijdens deze tour? Dan kun je kosteloos deelnemen aan de Liefdesmarkt tijdens het evenement op 15 februari in Cultuurhuis de Paulus in Oegstgeest.

Deelnemende ondernemers Liefdesmarkt
Meditatief Zingen; Tessa Fillié, coaching, zingen en meditatie
M.E Time; met liefde gemaakte en samengestelde living en lifestyleproducten
Amen Design; lifestyleproducten, boeken en kleding
Pro life zorgverzekeringen; relatiespel en -avonden.
Willow Mae
Collette Janssens; klassieke homeopathie en bewustzijncoach

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12