3voor12 Rotterdam

Rotterdamse acts kunnen zich tot en met 31 mei inschrijven voor de Grote Prijs van Rotterdam

In de categorieën bands, singer/songwriter, hiphop, electronics strijden vijf finalisten van vrijdag 21 september t/m zondag 23 september

De Grote Prijs van Rotterdam komt er weer aan! Vijf finalisten per categorie zullen strijden in de finales. De finale voor Bands is op vrijdag 21 september in Worm. Voor Hiphop & Electronics is de finale op zaterdag 22 september in Bird. Zondag 23 september is de finale voor Singer/Songwriter op zondag 23 september in Theater Rotterdam locatie Schouwburg.

Bands, singer/songwriters, hiphop & beatmakers kunnen zich tot en met 31 mei hier inschrijven: http://groteprijsrotterdam.popunie.nl/inschrijven/ . Bij je aanmelding moet je ook een foto, biografie, drie (zelfgeschreven) tracks en een live-fragment (met uitzondering van de categorie Electronics) aanleveren.

Na aanmelding buigt een professionele jury zich over de inzending van alle acts per categorie. Zij selecteren 5 acts per categorie voor de finale. Iedere inzending krijgt een gesprek met de jury. In dit gesprek hoor je wat de jury goed vond aan je act en waar je eventueel nog aan kunt werken.  Dit is tevens het moment waarop de jury bekendmaakt of je door gaat naar de finale. Dit gesprek vindt begin juni plaats op het kantoor van Popunie.

Daarna gaat de finalist aan de slag met de feedback van de jury om het optreden in de finale te perfectioneren. Daarnaast krijgen alle finalisten coaching in de vorm van een gesprek rondom je backline en je stageplan, feedback op je biografie, presskit & social media, een fotoshoot en coachingsgesprek over gages en uitbetalingen. 
Lees hier meer over het gehele traject.

Prijzenpakket
Schop je het tot in de finale? Dan krijg je sowieso een gage voor je optreden. Hiernaast worden er in elke categorie geldprijzen en masterclasses uitgereikt aan de 1e prijswinnaar (€ 1.000,-) en aan de publieksfavoriet (€ 250,-). De winnaars treden daarnaast op tijdens het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2019 in Rotterdam. De prijzen en gages worden mogelijk gemaakt door Sena, de hoofdsponsor van de wedstrijd.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12