3voor12 Utrecht

Inschrijving voor Kleine Prijs van Nieuwegein 2020 geopend

Winnaar speelt op Geinbeat festival

De mensen achter Geinbeat organiseren naast het jaarlijkse festival ook de Kleine Prijs van Nieuwegein, een muziekwedstrijd voor beginnende bands die op de één of andere manier een verbintenis hebben met Nieuwegein. De inschrijvingen voor de editie van 2020 zijn geopend. De winnaar van de Kleine Prijs van Nieuwegein krijgt een podiumplek tijdens Geinbeat.

Als jij een beginnende band hebt, die een verbintenis heeft met Nieuwegein, kun je je inschrijven voor de Kleine Prijs van Nieuwegein door een e-mail te sturen naar kleineprijs@geinbeat.nl waarin je het volgende vermeldt: naam band/artiest, soort muziek, aantal bandleden, wie wat bespeelt, hoe lang jullie bij elkaar zijn en en een bio van de band. Meer informatie vind je op de website van de KPVN en het reglement (pdf). Alle soorten muziek zijn welkom, zolang je maar eigen nummers speelt. De inschrijving loopt tot en met 20 februari 2020.

De Kleine Prijs van Nieuwegein bestaat uit twee voorrondes, die plaatsvinden op vrijdag 6 maart en vrijdag 13 maart 2020. Uit iedere voorronde komen twee winnaars: één publiekswinnaar en één winnaar die door een onafhankelijke jury wordt bepaald. De winnaars spelen op vrijdag 27 maart 2020 tijdens de finale. De winnaar daarvan staat op 11 juli 2020 tijdens de 26e editie op het podium van Geinbeat.

De Kleine Prijs van Nieuwegein vindt plaats bij De Partner aan de Nedereindseweg 401 A in Nieuwegein. De entree voor de voorrondes en de finale is € 5,-. Iedereen in het publiek heeft de mogelijkheid om op zijn of haar favoriet te stemmen tijdens deze avond. De deuren gaan om 20.00 uur open.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12