3voor12 Eindhoven

Tijdelijk Gesticht komt met tweede editie van DIY feest

Stroomhuis gastheer van eendaags underground festival

Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie keert Tijdelijk Gesticht weer terug in het Stroomhuis. Waar de organisatie vorig jaar claimde het Stroomhuis misschien wel permanent te slopen - gelukkig niet gebeurd -, bevalt het festival volgens hun dit jaar van een Siamese vlinder. Wat dit betekent? Geen idee. Tijdelijk Gesticht Twee is in ieder geval een festival met een hoog Do It Yourself gehalte en een internationale line-up.

Tijdelijk Gesticht is een non-profit DIY underground feest opgezet door Koen Verhees (Tsar Bompa), Roy van Lierop (Raylin en Barnyard Boogie), Bagdaddy Records, Najla Poric en het Stroomhuis. Deze tweede editie is er weer een gevarieerd programma neergezet met onder andere Tajak, Trash Knife, Apostille en Those Foreign Kids. Ook zien we een aantal Eindhovense bekende terug met G.O.D. en Raylin én een nieuw project van Gewoon Fucking Raggen en Raylin, genaamd Graf.

Het festival vindt zaterdag 29 september vanaf 15:00 plaats in het Stroomhuis. Het uitgebreide programma is te vinden op het Facebook evenement en tickets zijn online te koop.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12