3voor12 Gelderland

34ste editie van De Roos (voorheen De Roos van Nijmegen) vindt dit jaar online plaats

Online Showcase Livestream 14 juli

De 34ste editie van De Roos (voorheen De Roos van Nijmegen) zal dit jaar online plaatsvinden met een showcase livestream onder de noemer De Roos Online. De gebruikelijke vorm van De Roos waarin voorrondes, een finale en een competitief aspect in voorkwamen is helaas niet meer mogelijk in verband met de maatregelen rondom het COVID-19 virus.

De acts die geselecteerd zijn voor deze editie van De Roos zijn op 14 juli te zien in een showcase livestream die via de social mediakanalen van De Roos gedeeld zal worden. Op 29 en 30 juni zullen de acts in Doornroosje aanwezig zijn om tien minuten aan nummers op te nemen en geïnterviewd te worden. Tijdens de livestream is er een livepresentatrice die deze videoclips en interviews aankondigt. 

Deze online editie van De Roos is bedoeld als een tijdelijke oplossing om de acts alsnog een podium te bieden en hun muziek de wereld in te knallen. Er is bewust gekozen om geen competitie toe te voegen aan deze versie, omdat niet elke act regelmatig heeft kunnen repeteren door de coronamaatregelen en omdat het liveaspect belangrijk is voor velen. Vanaf volgend jaar zal De Roos weer terugkeren in haar originele vorm.

De timetable en de link naar de livestream zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. > Facebook evenement

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12