3voor12 Zeeland

Weer topnamen voor Crammerock

Skunk Anansie, Dean Lewis, K’s Choice en Stef Kamil Carlens

Met de toevoeging van Skunk Anansie, Dean Lewis, K’s Choice, Stef Kamil Carlens & band, IBE, SaSaSaS en een pak andere rock-, pop-, hiphop- en dance-acts belooft het tweedaagse festival in Stekene weer één groot feest te worden. Intussen gaat het hard met de ticketverkoop. De laatste weekend- en zaterdagtickets gaan op dit moment de deur uit, laten de organisatoren van het festival weten.

Daarnaast komen de Britse rockers van The Sherlocks dan uit Sheffield om hun nagelnieuwe album “Under your sky” voor te stellen. 

Wie vrijdag 6 september een stevige portie beats wil, zal tijdens de sets van de doorgewinterde Gentse dj/producer Maxim Lany, het opkomende melodieuze techno-duo Joyhauser en StuBru-icoon DJ Licious niets tekortkomen. Uit diezelfde StuBru-stal komt Stijn Van De Voorde, samen met Equal Idiot Thibault Christiaensen, om de Club vrijdag af te sluiten met een bak vol feestelijk rockende platen.  

Op de zaterdag komen ook aanstormende toptalenten. Onder andere de immens populaire Australische singer-songwriter Dean Lewis (meer dan 100 miljoen streams en 30 miljoen views) en de revelatie van "The Voice Belgium": IBE.

Ook drum & bass-kanon Kanine en de vierkoppige Britse d&b-sensatie SaSaSas hebben hun aanwezigheid op 7 september bevestigd.

De organisatoren laten weten dat de weekend- en zaterdagtickets bijna uitverkocht zijn. Info op www.crammerock.be

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12