3voor12 Utrecht

Volledige line-up VOOR//AAN 2019 bekend

Focus op Utrechts talent rondom de Breedstraatbuurt en Voorstraat

Op zondag 15 september keert festival VOOR//AAN, gepresenteerd door 3voor12 Utrecht in samenwerking met Culturele Zondagen, met een derde editie terug in de historische binnenstad van Utrecht. Afgelopen weekend maakte de organisatie haar complete line-up bekend via sociale media. Het festival draait om aanstormend Utrechts talent dat ontdekt kan worden op de mooiste locaties van de wijk.

VOOR//AAN start in het festivalhart op de Breedstraat met Aestrid, die intense nummers spelen van shoegaze tot post-punk en donkere gitaren in de hoofdrol. Liefhebbers van donkere muziek kunnen rocken bij Gizåh, The Depression Club en Cymbaline, en bezoekers die liever achterover leunen kunnen hun hart ophalen bij singer-songwriters als Irrelephant, Richard Cejer en Géonne Hartman in te gekke locaties zoals The Malt Vault en de Watertoren bij het Lauwerhof.  

Ook de liefhebber van Nederlandstalige (indie-)popmuziek komt dit jaar bij VOOR//AAN weer aan zijn trekken met Ben Forte, Barry de Wit en Feitenfabriek. De elektronische beats en raps worden verzorgd door onder andere Æcium, Tano Rivers en Sproken. Het volledige programma is te vinden op www.voor-aan.nl.

Naast het uitgebreide muziekprogramma biedt VOOR//AAN dit jaar ook een interactief randprogramma aan. Zo kunnen bezoekers hun eigen platenhoes maken, alles leren over synthesizers en live de opname van een podcast bijwonen. Muziekliefhebbers die na afloop nog niet uitgefeest zijn, zijn van harte welkom op de afterparty in Hofman Café waar Feiertag en Pocket Knife Army spelen en verschillende DJ’s van de Oefenmeesters tot in de late uurtjes komen draaien.

Te zien: VOOR//AAN 2019, zondag 15 september 2019 @ Breedstraatbuurt en Voorstraat

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12