3voor12 Leiden

Out Of Skin - out of storm

Een tourverslagje

Woensdagavond 20 juni begon Out Of Skin aan hun minitour. In een knusse, propvolle woonkamer aan de Mathenesserweg in Rotterdam zetten Wouter en Maartje, samen met de singer-songwriters Andrei Senkevich uit Wit-Rusland (zaterdagavond in de Vrijplaats) en Richard Seba uit Nederland, een mooie sfeer neer. Het is 2.00 uur 's nachts als ze thuis komen.

Drie uur later gaat de wekker weer en om 6.00 uur begint de rit naar Dresden. De tourbus zit vol, met z'n drieën voorin, muziek aan. Na twaalf uur rijden komen ze aan op de Neumarkt in Dresden. Het is noodweer! Er zijn al drie bands geannuleerd en voor de vrijdag ziet het er niet veel beter uit.

En dan volgt het slechte nieuws: het gehele Fête de la Musique meets Europe wordt geannuleerd. Nooo! Balen. Ook de organisatoren zijn er erg verdrietig onder, want die waren al vanaf november bezig om bands hierheen te halen voor dit mooie festival.

Het is bij Out Of Skin nog niet doorgedrongen of ze kunnen weer terug de bus in om nog diezelfde avond een vervangend optreden te geven. Een Franse ambassade-achtige ruimte biedt plaats aan een luisterend publiek en de band is blij om hun muziek toch in Dresden te kunnen laten horen. De donderdag wordt afgesloten met een diner in de lokale pizzeria.

Vandaag kunnen ze de Duitse stad verkennen en zaterdag rijden ze weer terug naar Nederland waar ze nog twee optredens geven bij de Moo sessions.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12