3voor12 Den Haag

OMG! Winterfest komt terug!

In de lente welteverstaan

Toen HPC (Wat was dat ookweer?) dit jaar de naam veranderde in Popradar werd al snel duidelijk dat er een nieuwe koers gevaren zou worden. De muziekmastodont uit Loosduinen zal haar blik voortaan verbreden en er alles aan doen om de naam die het ooit had terug te verdienen.

Er worden tegenwoordig demo-panels gehouden, de focus is verlegd, waardoor niet alleen gitaarmuziek de aandacht krijgt. En bovenal is het instituut nu een stuk makkelijker te bereiken door de ambitieuze Haagse muzikant.

Vandaag komt Popradar met het nieuws dat ze toch nog een oude bekende uit de dood zullen doen herrijzen; Winterfest komt op 30 maart terug. Het festival in alle zalen van het voormalige schoolpand aan de Burgemeester Hovylaan, was een lange tijd vaste prik in de stille winterperiode. Toen het drie jaar terug uit het niets verdween waren er dan ook veel vragende blikken van liefhebbers. Dus goed nieuws voor iedereen die ook in het laagseizoen graag naar een festival gaat. En we doen even alsof we niet gezien hebben dat het pas in de lente plaatsvindt.

(bijgevoegd een video die wij maakten tijdens Winterfest 2014, met onder andere een piepjong Replayced)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12