3voor12 Zeeland

Podium ’t Beest opent nieuw seizoen met volle zalen

Gruppo Sportivo trekt volle zaal en laat oude tijden herleven

Het festivalseizoen is alweer ten einde en de podia staan klaar in de startblokken om elke muziekliefhebber weer te kunnen voorzien van een flinke portie muziek. Podium ’t Beest heeft sinds een aantal jaar een nieuwe traditie in het leven geroepen en opent met het gratis evenement ‘’t Beest Brult’. Lokaal en internationaal talent betreedt vandaag de bühne voor een steeds wisselend publiek.

Dialectrockband Geen Dienst mag het festijn openen. Wordt dit dé nieuwe Zeeuwse dialectband waar iedereen straks over spreekt, net als Surrender in hun gloriejaren? Bram Pelgrim opent op het buitenpodium, achter het poppodium waar ook een vinylmarkt en foodtrucks te vinden zijn. Voor Internationaal talent maakt ‘t Beest ruim baan met optredens van het duo Tim McMillan & Rachel Snow en de Australische coverband Mixedupeverything. Verder staan de Baldrick Brothers, Dr. Buzz en skaband The Downbeat Detonators op de bühne.

Jeugdherinneringen dwarrelen weer boven zodra Gruppo Sportivo hun eerste akkoorden neerzetten. Een volle zaal, met voornamelijk publiek van toen. Oude tijden herleven. Voor de jongere bezoekers is het een kennismaking.  

Voor het nieuwe seizoen staan al een aantal klinkende namen op het affiche van ‘t Beest: Claw Boys Claw, EUT, DeWolff en Evil Empire Orchestra.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12