3voor12 Den Haag

LASERFEST verplaatst vanwege onweer

PIP morgen nieuwe locatie

The Crave en PIP zouden aanstaande zaterdag voor de tweede maal Laserfest organiseren bij de WoW Zone, het lasergame terrein op de Binckhorst. Helaas gooit het voorspelde onweer roet in het eten. De organisatie laat weten dat het besloten heeft dat het onverantwoord is om het festival op de huidige locatie door te laten gaan.

Het festival, dat plaats zou vinden op het lasergame terrein aan de Jupiterkade, is bijna uitverkocht en ook de opbouw ervan was al grotendeels afgerond

Gelukkig biedt de eigen locatie van PIP uitkomst. Steven van Lummel, oprichter van PIP: “We hebben natuurlijk zelf ook een hele mooie plek met een groot buitenterrein op de Binckhorst dat ideaal is voor een festival als Laserfest. Naast twee overdekte buitenpodia hebben we met onze club ook de ruimte om beschutting te bieden in het geval van noodweer”.

Het gehele programma zal dan ook gewoon doorgaan, wel begint het festival twee uur later, om 16:00 in plaats van 14:00 uur ‘s middags. Ook zal het evenement tot 01:00 uur ‘s nachts doorgaan. “Het was geen makkelijke keuze maar met de dreiging van donderwolken zien we toch geen goede basis voor een festival op die locatie. We zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor de veiligheid van de bezoekers en nemen dit ook serieus.” zegt Benjamin Havenaar van The Crave.

Uitgebreide details over de nieuwe locatie zijn te vinden in het Facebook event van Laserfest.

Op de line up van LASERFEST staan o.a Tom Trago,  stranger, Alienata , Paula Tape, Lake Haze  , Moody Mehran & JEANS en cosmox.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12