3voor12 Gelderland

10 editie Achterhoekse Band Competitie 25 april in DRU Poppodium

Aanmelden kan tot 15 maart 2020

Op zaterdag 25 april wordt de tiende editie van de Achterhoekse Band Competitie (ABC) gehouden in het DRU Poppodium in Ulft. Aanmelden kan tot 15 maart 2020.

Evenals in 2019 zal ABC ook dit jaar uit één avond bestaan waarop de geselecteerde acts strijden om het prijzenpakket dat een podiumplek op Huntenpop, studiotijd bij Silvox Studio en een fotoshoot met een professionele popfotograaf omvat.

Voorwaarden om in te schrijven zijn het kunnen verzorgen van een optreden van minimaal 25 minuten (eigen werk); enige podiumervaring; demomateriaal kunnen overleggen voor 15 maart 2020, liefst digitaal; en beschikbaar op zaterdag 25 april (en uiteraard met Huntenpop)

Aanmelden kan tot 15 maart 2020 door een e-mail te sturen naar abc@huntenpop.nl met daarin een korte biografie, bandfoto, contactgegevens en een link naar online demo-materiaal, bij voorkeur een goede (YouTube) link. Na de inzendingstermijn selecteert een jury op kwaliteit en genre waarna bepaald zal worden welke bands een uitnodiging krijgen voor de Achterhoekse Band Competitie 2020.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12