3voor12 Groningen

Altin Gün, WIES en Gotu Jim onder eerste namen Noorderslag

ESNS kondigt start kaartverkoop aan en bevestigt eerste acts voor Noorderslag 2020

Vandaag heeft ESNS (Eurosonic Noorderslag) de eerste namen voor Noorderslag bekend gemaakt. Altın Gün, Blanks, Gotu Jim, LO-FI LE-VI, Mensa, Ruben Annink en WIES staan op 18 januari 2020 in de Oosterpoort tijdens het showcasefestival. Noorderslag valt op de zaterdag van ESNS en richt zich op opkomend Nederlands talent. Eerder werden er al 81 internationale acts aangekondigd voor Eurosonic. 

Kaartverkoop en speciale pre-sale bij Plato

De voorverkoop start volgende week vrijdag, 25 oktober vanaf 10 uur via esns.nl. Een week eerder, op vrijdag 18 oktober, zullen er  vanaf 16:00 uur een aantal kaarten voor het festival beschikbaar zijn in platenzaak Plato in Groningen. Gezien de kaarten voor ESNS ieder jaar als een speer over de toonbank gaan, is dit een goede kans om er een te bemachtigen. Zorg wel dat je tijdens het wachten niet al je geld uitgeeft aan het kopen van platen..

Eurosonic Noorderslag vindt plaats van 15 t/m 18 januari in Groningen. Het showcasefestival Eurosonic is van 15 t/m 17 op verschillende locaties in Stad en heeft ieder jaar een ander focusland, dit jaar is dat Zwitserland. Noorderslag vindt plaats op 18 januari in de Oosterpoort en richt zich op opkomend Nederlands talent. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12