3voor12 Gelderland

Tweede editie van Music Circus Arnhem in Luxor Live

Inschrijven kan tot 1 oktober voor elk talent

Na de succesvolle editie van vorig jaar, met vierhonderd bezoekers en een hoop spektakel, presenteert Popcentrum Jacobiberg de tweede editie van Music Circus Arnhem in Luxor Live.

Op zondag 15 december krijgt lokaal talent de kans om te schitteren op één van de drie podia in Luxor Live. Zeventig (amateur) muzikanten vormen samen projectbands en mogen gratis gebruikmaken van de oefenruimtes van Popcentrum Jacobiberg op Arnhems Buiten. Ook voor het publiek wordt dit jaar grootser uitgepakt met foodtrucks, meer podia en nog meer talent verdeeld over Luxor Live.

Aanmelden voor Music Circus Arnhem
Ben je muzikant, modeontwerper, acrobaat, kunstenaar of beschik je over andere unieke eigenschappen? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar jaap@jacobiberg.nl, onder vermelding van jouw talent en persoonsgegevens.

Inschrijven kan tot 1 oktober zolang er nog plekken vrij zijn. Geïnteresseerden vinden meer informatie op de website van Popcentrum Jacobiberg. Tickets voor Music Circus Arnhem zijn voor €5 verkrijgbaar in de webshop van Luxor Live.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12