Luister de nieuwe single van Ronnie Flex met Boef en een hele gekke drop

Dancehall-vibes met een knipoog van Boaz van de Beatz en Afro Bros

Daar is de nummer 1-hit van morgen: de nieuwe single van emo-superster Ronnie Flex, waarin hij zijn liefde bekent voor een meisje dat hij al kent ‘sinds klein, van het schoolplein’. ‘Come Again’ heeft weer die zomerse dancehall-vibe met een uitstekend autotune-refreintje. Ronnie lijkt nog meer naar de Nigeriaanse dancehall-topper Wizkid te hebben geluisterd, maar ‘Come Again’ heeft dan wel een een hele gekke dissonante drop van Afro Bros en vanzelfsprekend productie door Boaz van de Beatz. Oh, Boef staat ook op de track, en mogen we alvast een versie van het nummer die gewoon bestaat uit tien minuten dat outro? 

3voor12 en VPRO werken aan de documentaire ‘Ronnie Flex: Alleen met iedereen’, die zaterdag 27 mei om 21.15 uur op NPO3 is te zien. Donderdag 25 mei om 15:00 is de première ervan in Kino Rotterdam. Check hier ook de livesessie die hij begin dit jaar met zijn band in 3voor12 Radio deed.

 En niet vergeten: doe je best op school!

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op Spotify. Nog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12