Nieuwe DJ-opleiding AEMA krijgt steun van de Amsterdamse dance-wereld

DJ en producerlessen van Duncan Stutterheim en Joris Voorn

Het dance-educatieplatform The School of House en het Conservatorium van Amsterdam slaan de handen ineen. Samen hebben zij een nieuwe opleiding in het leven geroepen: de Amsterdamse Electronic Music Acadamy (AEMA). Een hele mond vol, maar in een notendop is het een internationaal, tweejarig muziekprogramma. Een leerzaam, warm bad voor talentvolle DJ’s en producers uit binnen en-buitenland.

Vanaf september 2018 is deze Internationale, tweejarige opleiding te volgen. Talentvolle DJ’s en producers uit binnen en-buitenland worden gelokt met gastdocenten zoals Duncan Stutterheim, Joris Voorn en Tom Trago. Als kers op de taart gaat de opleiding samenwerken met de Nederlandse top van de elektronische muziek: zoals Armada Music (label van Armin van Buuren) en Massive Music.

De lessen worden behalve op het Conservatorium van Amsterdam ook gegeven op locaties zoals de ADAM Toren, Q-Factory en Nachtclub Studio’s. AEMA hoopt met dit traject een hoogwaardig en intensief programma te creëren dat talenten helpt bij de stap naar een professionele carrière.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12