3voor12 Den Haag

The Depression Club op 3voor12 Lokaal Online Festival

Lokale redacties 3voor12 maken paaszondag een stukje draaglijker

Ook wij van de 3voor12 redactie zitten inmiddels met de behandschoende handen in het zelfgeknipte haar. Er is geen paasbrunch meer om over te slaan, geen concert meer om als excuus te gebruiken en geen festival meer om het weekend helemaal te vergeten. Hoe gaan we dit lange weekend vol zelfisolatie in vredesnaam overleven?

Gelukkig zou dit artikel niet bestaan als wij geen oplossing hadden verzonnen. De lokale redacties van 3voor12 hebben namelijk de handen ineen geslagen om jouw corona-paaszondag waardevoller te maken dan de zoveelste Netflix-binger. Grijp een pilsje uit je uitpuilende voorraadkast, trek je kekste festivalshirt aan en bezoek het 3voor12 Lokaal Online Festival!

Samen met de redacties van Delft, Rotterdam, Friesland, Noord-Holland, Gelderland, Groningen, Breda, Drenthe en Dordrecht schotelen we jullie een divers programma met lokale pareltjes voor.

Het complete programma wordt later deze week bekendgemaakt, maar we mogen alvast verklappen dat The Depression Club de Haagse delegatie komt vertegenwoordigen met zijn theatrale psychedelische rockmuziek. Grungy, catchy, meeslepend en bovenal alles verwoestend. Als je het ons vraagt precies de uitlaatklep die we nodig hebben.

Het 3voor12 Lokaal Online festival vindt zondag 12 april plaats om 19:30. Meer informatie over de streampagina wordt binnenkort bekendgemaakt op het Facebookevenement.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12