3voor12 Gelderland

4df19: Nu toont Jeroen Antoine ook zijn eigen ziel

Altijd Onderweg-rapper op 3voor12 Gelderland-podium

Er zullen gisteravond weinig mensen gestaan hebben die nog nooit van Jeroen Antoine gehoord hadden, of hem nog nooit aan het werk zagen. Met Altijd Onderweg bijvoorbeeld, of in één van die andere projecten met Simon (Mamahit aka Disci). Dat blijkt ook wel als Wim Koens even later hem per abuis nog afkondigt als "Jeroentjeeeeee". 

Maar Jeroentje heeft hij al een tijd achter zich gelaten. Als Jeroen Antoine heeft hij nu het gevoel dat hij er klaar voor is, gaf hij eerder dit jaar al in een interview met 3voor12 Gelderland aan: "ik heb nooit echt de ballen gehad om te zeggen: ‘weet je wat, ik ga dit voor mezelf doen’. Ik moest me altijd verschuilen achter een collectief, of achter Simon (Disci X Lerrie). Nu heb ik eindelijk het gevoel dat ik er klaar voor ben." 

En klaar was hij ervoor, gisteravond. Het Valkhof stond afgeladen vol voor de jonge Nijmegenaar, die met live-band werk van zijn ep Alles Mist ten gehore bracht. Mooi ook om te zien hoe zijn broer Thomas met een video-camera - bijna continu glimlachend - om hem heen bewoog: we zijn benieuwd naar de aftermovie.

3voor12 Gelderland doet dit jaar weer uitgebreid verslag van de Vierdaagsefeesten. Volg het dossier voor de laatste tips, recensies, foto's en andere relevante artikelen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12