steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Bijzondere locatie tijdens Dag van de Achterhoekse Popmuziek.....een trein

Podium voor verschillende Achterhoekse muzikanten 17 november

Tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek zaterdag 17 november wordt op muzikale wijze aandacht geschonken aan de bijzondere samenwerking tussen Arriva en de DRU Cultuurfabriek. Tijdens deze Dag spelen Achterhoekse artiesten op tal van locaties in de Achterhoek. Dit jaar wordt daar een nieuwe locatie aan toegevoegd: een trein. 

Tussen 10:00 en 15:00 spelen een keur aan Achterhoekse muzikanten een sessie in de trein op de lijnen Zutphen- Winterswijk en Winterswijk- Doetinchem. Het programma wordt t.z.t. bekend gemaakt op www.dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl maar nu is al bekend dat  Ferdi Joly, voormalig gitarist van Normaal, met het het nummer D’n Achterhoek Tsjoek deze dag zal openen op de lijn Winterswijk-Zutphen.

Samenwerking Arriva en DRU Cultuurfabriek
Vervoerdersbedrijf Arriva en de DRU Cultuurfabriek in Ulft slaan de handen ineen voor een complete middag of avond uit. Wanneer bezoekers in de maand november een theatervoorstelling, film of concert bezoeken in de DRU Cultuurfabriek, reizen zij op de dag van de voorstelling gratis met de trein en/of bus van Arriva.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland