steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Festival Mañana Mañana maakt blokkenschema bekend

Van 14 tot en met 17 juni bij Kasteel Vorden en Landgoed Vorden

Het Mañana Mañana festival - van 14 tot en met 17 juni 2018 bij Kasteel Vorden en Landgoed Vorden - heeft het definitieve blokkenschema bekendgemaakt.

In de line-up onder andere Gelderse acts als Achterdochtig, ESK-ESQUE, Lavalu, Mr. Weazley, Nausica en Jellephant & The Phantoms en  L’Chaim, Birth of Joy, Timon Massop, MAMIHLAPINATAPAI, Desert Mountain Tribe, Bagjuice en Brother Dege. Inmiddels zijn alle zaterdag- en campingkaarten uitverkocht, maar voor vrijdag en zondag zijn er nog kaarten verkrijgbaar.

Mañana Mañana is een relaxed festival. Hier wordt geschommeld in hangmatten, geluierd in het gras en kunnen bezoekers genieten van bizar theater en muziek van fluisterzacht en vertederend tot opzwepend en wild, en dat alles met het kasteel op de achtergrond. Ook zijn er workshops, zoals bijvoorbeeld de Sociale Werkplaats, waar van alles gemaakt kan worden.

Waar ook veel aandacht aan wordt besteedt is horeca. Ook dit jaar is er de ‘Keuken van het Ongewenst Dier’. Deze cateraar maakt gerechten van 'plaagdieren' die normaal gesproken worden afgeschoten en gedumpt, met de achterliggende gedachte: ongewenst is nog niet smakeloos.

Mañana Mañana
14-15-16-17 juni 2018
Kasteel Vorden, Vorden
www.mananamanana.eu

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland