3voor12 Leiden

Feesten als een Griekse God

Aphrodite Festival voor jongeren in Rijksmuseum van Oudheden

Feest donderdag 7 november als een Griekse god tijdens het gloednieuwe Aphrodite Festival in het Rijksmuseum van Oudheden. De hele avond staat het museum volledig in het teken van Aphrodite en haar medegoden en -godinnen. Het festival wordt georganiseerd door en voor jongeren, in het kader van de tentoonstelling 'Cyprus, eiland in beweging'. Feesten in een museum is al een hele ervaring op zich, maar na het zien van het programma weten we het zeker: het belooft een legendarische avond te worden!

Natuurlijk kan live muziek niet ontbreken op het festival. En daarom staat er een heus 3voor12 Leiden podium tussen de Keizersbeelden. Hier zullen singer-songwriter Melle (o.a. bekend van onze Clubavond #6) en het fonkelnieuwe project Kiwi Club, van dj/producer Giel Borsboom (ScooterRoy and the Hitmachine) en Chris Tieken (Lion, Meet Lizard) een unieke set tussen de beelden spelen.

Naast live muziek is er nog van alles te beleven. Experts vertellen verhalen en anekdotes over de topstukken in de museumcollectie tijdens ‘Greek Talks’. Natuurlijk mag je de Assassin’s Creed game room niet missen, met het nieuwste deel van de Ubisoft reeks dat zich afspeelt in het gouden tijdperk van het oude Griekenland. Ook is er een silent disco, een pubquiz en een modeshow waarin Grieken en Romeinen over de catwalk flaneren. Niet alleen feesten als een god, maar er ook zo uitzien? Laat je stylen als Grieke god in de beauty corner van MBO Rijnland.

Wil je net zo los gaan als de oude Grieken én ook nog eens de primeur hebben van dit toffe festival? Ga naar de website voor meer info, het blokkenschema en kaartjes.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12