3voor12 Gelderland

Enige optreden in Gelderland van in Arnhem woonachtige singer-songwriter Stephanie Struijk

Zaterdagavond 8 februari in Millingen aan de Rijn

De in Arnhem woonachtige singer-songwriter Stephanie Struijk geeft zaterdagavond 8 februari een optreden in Grand Café De M'ooije Waard in Millingen aan de Rijn tijdens de Real Roots Cafe LIVE sessies.

Deze met een Essent Award en Zilveren Harp onderscheiden singer-songwriter stond in 2007 al op PinkPop en schreef in 2016 samen met Daniël Lohues haar eerste Nederlandstalige album. De verandering is haar blijkbaar uitstekend bevallen, want Stephanie staat aan de vooravond van een uitgebreide Nederlandse theatertour. Ze doet daarbij 16 theaters aan en het Real Roots Cafe LIVE optreden is het enige dat ze in Gelderland doet.

Real Roots Café is nu al meer dan twintig jaar een non-profit online muziekplatform dat zich richt op roots, folk, blues en countrymuziek. Het platform organiseert regelmatig Real Roots Cafe LIVE, muzieksessies in een kleine, intieme setting.

De entree voor dit avondvullende programma bedraagt € 10 p.p. In verband met de verwachte opkomst en beperkt aantal zitplaatsen wordt reserveren sterk aanbevolen. Dit kan via het contactformulier op de Real Roots Cafe website (www.realrootscafe.com) of via e-mail realrootscafe@gmail.com

> Tickets

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12