3voor12 Gelderland

Valkhof Festival en Doornroosje presenteren 7-daags programma tijdens de Vierdaagsefeesten

Altın Gün e.a. brengen festival naar Nijmeegse poptempel

Helaas kan het Valkhof Festival dit jaar tijdens de Vierdaagsefeesten niet doorgaan in het Valkhofpark, maar het Festival slaat van 18 tot en met 24 juli 2020 de handen ineen met vaste partner Doornroosje met zeven programma’s die voor beperkt publiek toegankelijk zijn. In de week van de Vierdaagsefeesten presenteren Valkhof Festival en Doornroosje shows in de Rode Zaal van het Nijmeegse poppodium.

Het volledige programma wordt in de loop van de komende weken bekendgemaakt. In ieder geval aanwezig is de Turks-Nederlandse formatie Altın Gün. De band was dit jaar met zijn tweede album Gece genomineerd voor een Grammy en maakte met zijn mix van psychedelische seventies folk, disco en funk eerder indruk op de podia van zowel Valkhof Festival als Doornroosje. Altın Gün speelt op 23 juli twee shows van een uur.

De aftrap van het speciale programma wordt verzorgd door WTF, de drum ’n bass-hofleverancier van Valkhof Festival en Doornroosje. Op 18 juli viert WTF met een revueshow vol muziek en special guests dat het een label wordt. De kaartverkoop voor WTF en Altin Gün begint dinsdag om 12:00 uur via de site van Doornroosje.

Bij de shows worden de richtlijnen van het RIVM vanzelfsprekend nauwkeurig gevolgd. De capaciteit is beperkt tot 80 bezoekers en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand van anderen te bewaren. Valkhof Festival en Doornroosje houden de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten voortdurend in het oog.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12