3voor12 Gelderland

Gratis Muziek Meeting Achterhoek zaterdag 12 oktober

Met o.a. verschillende paneldiscussies en een informatiemarkt

Zaterdag 12 oktober, een week voordat de Popronde voor het eerst in Doetinchem neerstrijkt, organiseren DRU Poppodium, productiehuis De Nieuwe Oost, De Gruitpoort en Dag van de Achterhoekse Popmuziek in Doetinchem een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezighoudt. Er zijn verschillende paneldiscussies, een informatiemarkt en een afsluitende netwerkborrel.

Paneldiscussies
Tijdens drie paneldiscussies worden verschillende professionals uit de muziekindustrie geïnterviewd en kan het publiek vragen stellen. De panelleden delen hun kennis en geven tips over bijvoorbeeld  boekingen, het regelen van optredens, social media voor bands en meer interessante onderwerpen.

De panelgasten zijn o.a. Merijn Valk (programmeur Luxor), Bob Hogenelst (drummer Baskar, ex Birth Of Joy), Chris Moorman (landelijke organisatie Popronde), Esther Melanie (branding- en social media coach van onder meer Blanks en Typhoon).

Informatiemarkt
Daarnaast is er een informatiemarkt waar je persoonlijk in gesprek kan met organisaties als Poppunt Gelderland, Dag van de Achterhoekse Popmuziek, Gelders Goed, Where The Bands Are, 3voor12 Gelderland, Achterhoekse Bandcompetitie en vele anderen. Wil je bijvoorbeeld schrijver of fotograaf worden voor 3voor12 Gelderland? Dan kun je info krijgen bij de markt over hoe dat in zijn werk gaat!

Programma
12.00 uur: Zaal open
13.00 – 13.45 uur: PANEL: Spelen!! spelen!! spelen!! Hoe kom ik aan meer optredens?
13.00 – 13.45 uur: Master class produceren in de studio.
14.00 – 14.45 uur: PANEL: Producers, dj’s hip hop
15.00 – 15.45 uur: Social media voor muzikanten in 2020
Vanaf 16.00 uur: Netwerk borrel

Informatiemarkt en demo’s gehele dag doorlopend tot 16.00 uur
> Facebook-evenement

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12