Sunday Snooze (3): David Douglas

De dag breekt langzaam open

Net wakker of nog wakker? Sinds twee weken terug vind je iedere zondag een nieuwe aflevering van Sunday Snooze bij 3voor12. De beste dj’s/smaakmakers/producers gaan diep in een wekelijkse, uur lange podcast met de b-kant van hun platenkast. Huilend na de club met je benen op de bank. After the party is the afterparty. 

De derde mix in de serie komt van David Douglas, het raspaard uit de Atomnation stal. Eerder dit jaar bracht hij zijn tweede album Spectators Of The Universe uit, een warmbloedige elektronische liedjesplaat. Optreden doet hij meestal live, maar ook wel eens als dj. Zijn zondagochtendmix trapt hij af met het serene ‘Odi Et Amo’ van Johann Johannsson, om toch een soort van religieuze ervaring op te roepen. De tijd kruipt voorbij met BadBadNotGood en Samuel Herring (Future Islands), en dan breekt de dag voorzichtig open met synth-freak John Maus. Laat je langzaam de zondag binnen voeren met Sunday Snooze part 3.

Vraag je je al jaren af wat dj’s eigenlijk doen op hun vrije zondag? Bij de aftrap van de serie ‘Sunday Snooze’ vroegen we het aan Aardvarck, Afrobot, Dexter en Hellie Berry.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12