3voor12 Gelderland

Nieuwe Podcast Geluidsdruk gelanceerd

Eerste aflevering met Merijn van Haren van de Nijmeegse rockband Navarone

De Nijmeegse muzikanten Stefan Kollee (The Naked Sweat Drips) en Dan Hair hebben vandaag hun nieuwe podcast Geluidsdruk online gelanceerd. In de eerste aflevering spreken Dan en Stefan met Merijn van Haren, zanger en frontman van rockband Navarone over het succes na The Voice Of Holland en wat de term ‘succesvol’ voor hem en Navarone betekent.

Onder de naam Geluidsdruk Podcast spreken Stefan en Dan met (inter)nationale muzikanten over het ervaren van druk en hoe daarmee om te gaan. In de podcast hoor je persoonlijke tips, krijg je een psychologische inkijkje in het muzikantenbrein en hoor je vooral ook leuke anekdotes. Geluidsdruk publiceert de podcast via www.geluidsdruk.nl en via alle bekende streamingplatforms. De eerste podcast verschijnt op donderdag 26 september. 

In aflevering #0 - die vandaag reeds is verschenen - hoor je hoe beide Nijmeegse muzikanten op het idee kwamen om de podcast te maken en hoe zij zelf als muzikant in het leven staan. Deze aflevering is te beluisteren op de website www.geluidsdruk.nl/afleveringen en via Spotify en Soundcloud

In de volgende afleveringen komen onder anderen Loes Wijnhoven (Clean Pete), Rocco Ostermann (Magic Fish, Donnerwetter) en Mark Lohmann (Moon Moon Moon) aan het woord. Geluidsdruk Podcast wordt mede mogelijk gemaakt door Musicmaker Magazine en Schreeven Muziekinstrumenten.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12