steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Line-up Huntenpop 2018 bijna compleet

10 en 11 augustus DRU Park Ulft

Rilan & the Bombardiers, Mental Theo, Het Feestteam, Hats Off To Led Zeppelin, Kevin, De Rooie Jager, Yumm Yumm Allstars, Pim Pam Pompen en de talentdj's Andr3zz Calderon en Jari zijn bevestigd als nieuwe namen op Huntenpop dat 10 en 11 augustus is bij DRU Park in Ulft.

Hiermee is de line-up van Huntenpop 2018 bijna compleet. Naast Racoon, K's Choice en Di-Rect, kunnen de liefhebbers van (heavy) metal en hardrock bijvoorbeeld genieten van acts als Vandenberg's Moonkings, The Charm The Fury en Motörhead's Phil Campbell And The Bastard Sons, en kan de jeugd losgaan bij acts als Lil Kleine, Donnie, ChildsPlay, The Partysquad en Snollebollekes. Ook op het programma: Dawnbreakers (Arnhem), winnaar van juryprijs Achterhoekse Band Competitie, 7Tools (Ulft), winnaar van de publieksprijs van de Achterhoekse Band Competitie en De Boetners (Achterhoek).

Uiteraard komt de liefhebber van blues ook dit jaar volop aan z'n trekken met oa de Engelse topgitarist Laurence Jones en de heerlijke bluesycountryfunk van My Baby. Voor fijne popliedjes moet je zeker een kijkje nemen bij de shows van (inter-) nationale toppers als Wende, Toploader, Wulf en Hudson Taylor.

De kaartverkoop is inmiddels gestart, zie www.huntenpop.nl/tickets 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland