3voor12 Noord-Holland

Meer "Herrie" op nieuwe Alkmaarse locatie HALTE25

"Door meer bands de kans te geven om in Alkmaar te spelen houden we de metalscene in leven"

De eerste editie van het Herrie Metal Festival Alkmaar was een succes en dat smaakt naar meer bij festivaldirecteur Mike Blommestein. Om de honger te stillen tot aan de vervolgeditie organiseert hij daarom extra metal-shows op een nieuwe locatie. When Plagues Collide is headliner bij de eerste Herrie clubshow op zaterdag 22 februari.

Aan de achterkant van HAL25 is sinds kort een nieuwe locatie geopend: HALTE25. Wekelijks worden er verschillende muziekevents gehouden. Een goede plek voor compacte metalshows moet Mike Blommestein gedacht hebben. Op zaterdag 22 februari heeft hij de bands When Plagues Collide, The Hangmans Lament, Hellevaerder en Storm of Silence uitgenodigd om Alkmaar wederom te voorzien van snoeiharde herrie.

Mike over de nieuwe shows en het festival: " Over de eerste grote editie van Herrie ben ik heel tevreden. Het liefst zou ik het festival meerdere keren per jaar organiseren. Helaas is dat financieel lastig om te doen. Gelukkig geeft de nieuwe locatie van de Hal me de kans om door het hele jaar heen kleinere metal-events te organiseren. Door meer bands de kans te geven om in Alkmaar te spelen houden we daarmee de metalscene in leven.

"
Verder wordt de daadwerkelijke tweede editie van het Herrie Metal Festival op dit moment gepland voor een nader te noemen datum in oktober. Ook dat zal natuurlijk weer een luid fuifje zijn".

De eerste Herrie clubshow vindt plaats op zaterdag 22 februari plaats in HALTE25 te Alkmaar. When Plagues Collide (BE), The Hangman's Lament, Hellevaerder en Storm of Silence zullen er optreden.

Via de website wateenherrie.nl kun je op de hoogte blijven en kaartjes bemachtigen. In de voorverkoop zijn de tickets € 6,66 per stuk. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12