steun 3voor12
3voor12 Gelderland

Nieuw muziekfestival in Arnhem

Zomervreugde 25 mei op Papendal

Vunzige Deuntjes, Watermeloen en Luxor Live komen in mei 2019 samen voor een gloednieuw festival onder de noemer Zomervreugde. Het muziekevenement strijkt 25 mei neer op Papendal bij Arnhem.

Op de eerste editie is er ruimte voor 5.000 bezoekers en vier stages, die gehost zullen worden door Vunzige Deuntjes, Watermeloen, Luxor Live en Knock on Wood. Het Arnhemse poppodium Luxor Live is één van de initiatiefnemers van het nieuwe festival.

Vunzige Deuntjes en Watermeloen organiseren met regelmaat r&b/hiphop evenement in het Arnhemse, en zetten nu de volgende stap in de vorm van een nieuw muziekfestival in Arnhem. "Alhoewel deze organisaties zich enkel richten op r&b/hiphop, doen we dat bij het nieuwe festival niet. We merken juist dat het huidige publiek vraagt om een mix van stijlen. Het ene moment dansen op r&b, dan door swingen op disco om vervolgens te stuiteren op opzwepende house. Juist die combinatie en het brede geluid dat we laten horen maakt ons evenement uniek. Zomervreugde Festival is voor iedereen.”

Het festival is op 25 mei 2019 van 13:00 tot 00:00 uur op Papendal in Arnhem. Kaarten zijn vanaf donderdag 24 januari verkrijgbaar via www.zomervreugdefestival.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland