3voor12 Groningen

Skills & Knowledge Sessions van POPgroningen weer van start

Zesdelige reeks panelsessies begint met masterclass artist management

POPgroningen ondersteunt talentontwikkeling binnen de provincie en stad Groningen en organiseert dit jaar weer een aantal deskundigheidsbevorderende workshops. In deze zesdelige reeks panelsessies, genaamd 'Skills & Knowledge Sessions', kunnen jonge popmuzikanten met een bestaande podium-act kennis uitwisselen met professionals uit de muziekindustrie over de aspecten binnen het muzikantschap. De eerste sessie gaat op 13 april van start met een masterclass artist management.

In de eerste sessie staat het maken van een plan voor je act centraal. De masterclass wordt gegeven door Steijn Koeijvoets van 3S Music Management, die al werkte aan de ontwikkeling van de carrières van onder andere MY BABY en Aafke Romeijn.

De andere vijf panelsessies vinden plaats van mei tot en met november. De onderwerpen variëren van songwriting tot de promotie van je muziek. De workshops zijn gericht op de fase na het maken van de muziek. Hoe en wanneer ga je je album uitbrengen? Hoe zorg je ervoor dat je als band geboekt wordt en dat jouw hit gedraaid wordt op de radio? Met behulp van de workshops leer je serieus aan de weg timmeren met je muziek.

Voor meer informatie en om je aan te melden kun je naar de website van POPgroningen

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12