3voor12 Den Haag

Laatste voorbereidingen Masterfest in volle gang

Westland viert 10 jaar gitaargescheur met STAKE, Life's Electric en Green Lizard

Met de laatste oefensessies in het verschiet begint Masterfest, het nieuwste festival van het Westland, toch ineens dichtbij te komen. En wie op 13 juli de oversteek naar Wateringen durft te maken, staat een verrassende rockprogrammering te wachten.

Op de line-up van het festival is onder andere STAKE te vinden. Het voormalige Steak Number Eight stond vorige maand nog op Sniester, waar de Belgen het publiek genadeloos inpakten met hun snoeiharde nieuwe werk: "Sludge à la Neurosis, maar dan met iets meer vaart."

Ook de rockers van het Rotterdamse Life's Electric maken hun opwachting op het festival. De band mét Haagse drummer (Florian de Vette, ook van Mutt Dog County, red.) timmert nu al een flinke tijd aan de weg en maakte onlangs na een korte radiostilte bekend dat er nieuwe plaat in aantocht is.

De avond zal worden afgesloten door een show van Green Lizard. De meesten kennen de band waarschijnlijk van hun werk van rond de millenniumwisseling, en daar spelen de Brabo's maar wat graag op in met de geplande tribute to the nineties. Extra aandacht komt er voor het werk van Urban Dance Squad, want originele zanger Rudeboy komt de show samen met Green Lizard verzorgen.

Masterfest is de stevig uit de hand gelopen tiende verjaardag van gitaarschool 'The Guitar Master' in Naaldwijk. Naast de optredens zijn er meerdere popquizzen en krijgen de leerlingen van de school de kans om met lokale coverbands Square en Monkey Minds op te treden, waar werk van alle genres en uit alle decennia en genres de revue zullen passeren.

Masterfest vindt plaats op zaterdag 13 juli 2019 in Nederland Drie (Wateringen).

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12